Střediskové setkání

26.1.2018

Tento pátek jsme si místo našeho lomu sešli v promítacím sále ( integračním centru ) základní školy. Pozváni byli jak všichni členové, tak i jejich rodiče a další příznivci našeho střediska.

Na programu bylo promítání našich vzpomínek na uplynulý rok 2017 prostřednictvím fotografií, které pořídili vedoucí oddílů. A to od nejmladších vlčat a světlušek, přes skauty a skautky až po naše rovery a klub rodinného skautingu. Fotek bylo mnoho a čas nám rychle plynul.

Protože toto setkání bylo ve slavnostním duchu využili jsme ho i ocenění jednoho z dlouholetých členů střediska, který se již vice než osm let stará pečlivě o technické zázemí našeho střediska a tábořiště. Tím je Michal Malátek – Jerry a prostřednictvím Námořníka převzal medaili díků, což je jedno z celorepublikových skautských vyznamenání. Abychom ho mohli Jerrymu předat, dostal jako dárek od střediska ještě nový skautský kroj. V tom jsme Jerryho tedy už dlouho neviděli, takže doporučuji zhlédnout fotografie.

Toto setkání byl takový zkušební první ročník, ale věříme že se povedl a sejdeme se zase za rok až budeme vzpomínat na úžasné zážitky z roku 2018. Ještě jednou díky všem za účast a za vytvoření krásné atmosféry.